Café Restaurant De Branderij Groningen

Cafe Restaurant De Branderij Groningen

Café en Restaurant De Branderij in Groningen is vernoemd naar de koffiebranderij die in 1855 gesticht werd door Hermanius Smith. Smith’s koffie werd een begrip in Groningen en Amsterdam. Jaren later werd “Smith’s Goudboon Koffie en Thee” hofleverancier van het Nederlands en Brits koningshuis.

Café-restaurant

De Branderij is een gezellig café-restaurant op de begane grond van een historisch fabriekspand. De Branderij straalt een sfeer van klassieke gemoedelijkheid uit door de historische foto’s aan de muur en het gebruik van ouderwetse verlichting, houten afwerkingen en ingetogen kleuren. Het café beschikt over zestig zitplaatsen, verdeeld over twee zalen en een mooi terras in de Poelestraat.

Menu

Op het menu van De Branderij prijkt een gevarieerde keuze aan wereldgerechten. Deze zijn geïnspireerd op alle heerlijkheden die de Heer Smith tegen kwam op zijn vele handelsreizen. Door het gebruik van verse natuurlijke ingrediënten bereiken wij de allerbeste kwaliteit en smaak. Dit allemaal voor een aangename prijs.

Borrelen

’s Avonds is De Branderij een leuke locatie om gezellig een borrel te drinken. Met een leuk assortiment aan speciaal bieren en lekkere wijnen  is er voor ieder wat wils. Tevens is De Branderij af te huren voor feesten en partijen.

Besloten dineren in ons souterrain 

Wij bieden de mogelijkheid om groepen tot 60 personen besloten te laten dineren in ons souterrain. Klik hier voor de mogelijkheden.

Openingstijden

De Branderij is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00u

  


  • Café Restaurant De Branderij Groningen
  • reserveren

  • Café Restaurant De Branderij Groningen
  • Café Restaurant De Branderij Groningen
fotografie: digi-do